اثناء النوم اتفاجئت انه المثانة مليانة جدا وانا مستغرقة في النوم ولم استطيع التحكم في البول ومن ساعتها وبدخل الحمام كتير جدا ومش عارفة اسيطر علي البول وفي مغص والم في المثانة

icon 10 ديسمبر 2015
اثناء النوم اتفاجئت انه المثانة مليانة جدا وانا مستغرقة في النوم ولم استطيع التحكم في البول ومن ساعتها وبدخل الحمام كتير جدا ومش عارفة اسيطر علي البول وفي مغص والم في المثانة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علي عبدالرحيم الابراهيم
طب الاسرة
انصحك بعدم شرب السوائل والمنبهات بعد الساعة الثامنة مساء مع عمل تحليل للبول مع التاكد عدم وجود هبوط في عنق الرحم بسب الولادة المتكررة وقد تحتاجي لعمل تخطيط للمثانة للتاكد عدم وجود مثانة عصبية