زياده فى ضربات القلب وصعوبه فى التنفس وجسمى بيسقع فجااه بالذات الفجر

icon 25 مارس 2020
حااليا ٢٤سنه من وانا ١٩ وانا بيجى وقت بلاقى ضربات قلبى بتزيد اووى ومش عارفه اخد نفسى وباكل عسل وبشرب مايه بسكر عشان احس بتحسن كشفت قلب وباطنه وعملت اشعه صدر وسكر ومفيش مشاكل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور وسيم عمر
القلب والاوعية الدموية
ينصح بعمل صوره دم كامله و تحليل الغده الدرقيه و تحليل نسبه بوتاسيوم و تركيب جهاز رسم قلب مستمر لمده 48 ساعه لتحديد نوع التسارع في ضربات القلب