مشكلة بضربات القلب ووجع بالاجناب

icon 30 مارس 2020
بقالي فترة جنابي بتوجعني وبتأثر علي بطني.. بالليل بالذات.. وبدخل الحمام اكتر من مرة.. وبعدها بعرق كتير.. عملت تحاليل طلع الاملاح مش عالية قوي والنقرس تمام.. والدهون 190 والكوليسترول كويس.. سرعة الترسيب عالية شوية..وفيه التهابات في البول ودلوقتي فيه ضربات قلب سريعة تعباني في النفس

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
لا داعي للقلق لكن هناك اسباب كثيرة لهكذا اعراض، خاصة الالتهابات البولية، ولمعرفة السبب بدقة لا بد من معرفة خصائص كل عرض والكشف عن العلامات السريرية المرافقة من خلال فحص طبي سريري اولا.