انا لي فتره اعاني من ضربه غريبه بالقلب وهي ان قلبي يدق دقه قويه اشعر و

icon 2 يوليو 2016
السلام عليكم انا لي فتره اعاني من ضربه غريبه بالقلب وهي ان قلبي يدق دقه قويه اشعر وكأنه سيقف اي كأنه ينفض نفضه ثم يعود طبيعي مع العلم تم عمل اشعة قلب وتخطيط لمدة24س وكلهاسليمة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور بسام الجربي
القلب والاوعية الدموية
السلام عليكم و رحمة الله ضروري القيام بتحليل لوظيفة الكبد والغدد في حالة احساسك بالأم لازم اجراء تخطيط قلب بالمجهود أو صورة مقطعية بفحص الذري

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا قلبي بدق دقه قوية شوية محسوسه يعني اكن حد بيخبط علي صدري من جوا وبتحصلي من 3 ل اربع مرات في اليوم وساعت 7 او 8 كله في فترة الصيام

icon 12 أبريل 2022