ارتجاع الصمام الميترالي

icon 27 مايو 2021
عمري 17 آخذ بروكورالان فقد تزايد نبض القلب بعد كورونا،قمت فحص الدم،التخطيط،الإيكو تبين أن لدي ارتجاع و ارتخاء بسيط في التاجي،قال شرب الماء الرياضة و أوقف الدواء بعد٢شهر.ممكن؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اللجمي
القلب والاوعية الدموية
كلام طبيبك صحيح والموضوع عديم القيمة وأنت لست مريضاً بالقلب

تعليقات الزائرين

a a

٣٨ سنه كنت باخد نص ييزوكارد بلس مع ليفيديميا الدكتور قالي خد صياحا تريتاس ١ وربع وباليل نص بيزوبلس دكتور تاني قالي بروكورولان ٧ونص وبالليل ايراستابكس ٢٠ انا كل شهر بيجيلي ضربات جامده جدا وسريعه بحس اني هموت باخد ٢ كابوتن بهدا شويه معلش سؤالين اللي بيجي فالقلب ده ايه من ضربات عنيفه بحس ان كده خلاص والضغط بيبقي ساعتها ١٨٠ عاي ١٢٠ بس دا ساعة النوبه دي بس السؤال التاني اخد اي العلاجين المذكورين وشكرا جدا

icon 7 يونيو 2021