انا عملت تحليل لهرمون tsh طلعت نتيجة رحت ل و كتبلي علي التروكسين اخده

icon 8 سبتمبر 2015
انا عملت تحليل لهرمون tsh طلعت نتيجة 5 رحت لدكتور و كتبلي علي التروكسين اخده علي ريق بعد اسبوعين عملت تحليل تاني نتيجه 2.3 انا عيزه اعرف افضل مستمره علي الدواء و لا ابطله امت

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد بشير محمد
الغدد الصماء
الرجاء كتابة النسبة الطبيعية المكتوبة بجانب النتيجة لان كل مختبر لديه اجهزة مختلفة ومعدلات طبيعية مختلفة امراض الغدد الصماء مزمنة لذلك العلاج لا يتوقف
الدكتور مدحت محمد البقاعي
أطفال وحديثي الولادة
يجب الاستمرار على الدور كما وصفه الطبيب