انا حللت tsh كان اخدت كاربيمازول مدة شهروعدت التلحيل كان وكتبلي فيتمين

icon 26 نوفمبر 2015
السلام عليكم انا حللت tsh كان 0,001 اخدت كاربيمازول مدة شهروعدت التلحيل كان 58 وكتبلي فيتمينات الزنك وعدت التحليل بعدشهر كان مكتوب اكبر من 60 ممكن اعرف ايه السبب

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد بشير محمد
الغدد الصماء
احتمال ان يكون هناك خمول بالغدة فهناك امراض للغدة الدرقية تبدأ بنشاط و يضعف الإفراز تدريجيا عليك تحليل free T4 مع tsh و thyroid antibodies