حركه غريبه جانب العين

icon 15 مايو 2021
من فتره كبيره بيحصلي حركه غريبه جنب عيني اليمين كأنه عرق بيبنض لكن بقالي يومين الحركه دي زياده ومش بتروح بالنوم زي ما كانت بتروح الأول محتاجه اعرف ده ايه وهل ده سبب ضعف نظري في الفتره الاخيره

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد معتز العكاري
طب عيون
هو نوع من التشنج العضلي العيني له علاقة بالتوتر والارهاق وتناول المنبهات بكثرة ..هدي نفسك شوي وريحي اعصابك ستزول ...واذا بقيت راجعي الطبيب لوصف العلاج المناسب .