انتفاخ تحت العين

icon 5 فبراير 2020
عندي انتفاخ جامد تحت العين ولاحظت انه بيزيد لما بقعد فترة من غير تواليت او لما باكل حاجة مالحة فممكن يكون ليه علاقة بكليتي ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة دعاء نعيم
طب عام
تورم الجفون اذا كان بالعينين بنسبه متشابهة يدل على ان المشكله ليست في العين غالبا ربنا تكون لها علاقه بارتفاع ضغط الدم او مشاكل في الكلى يرحي تحاليل طبيه لوظائف الكلى مع متابعه ضغط الدم.