بنتى عندها استجماتيزم بنسبه وربع هى عندها سنتين ونصف وال قالى لازم تلب

icon 16 نوفمبر 2015
السلام عليكم بنتى عندها استجماتيزم بنسبه 2وربع هى عندها سنتين ونصف والدكتور قالى لازم تلبس نظاره ممكن لما تكبر تعمل عمليه ويرجع النظر بتعها صحيح مفيش فيه مشكله ولو ممكن امتى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد صافي
طب عيون
يجب ان تلبس النظارة دائماً وعندما تبلغ الثامنة عشر اذا رغبت بالتخلص من النظارة وكان الاستيغماتيزم بدون قرنية مخروطية عندها ممكن اجراء ليزك او ليزر
الدكتورة فرح الطيب
طب عيون
يجب ان تلتزم بالنظارة الان لتجنب حدوث كسل في العينين و عندما تكبر يمكن اجراء عملية تصحيح البصر بعد سن ال 18