انا عندي التهاب في عيني واستخدمت مرهمين وصفهم الطبيب لي ولكن بعد استخد

icon 5 سبتمبر 2013
السلام عليكم دكتور أنا عندي التهاب في عيني واستخدمت مرهمين وصفهم الطبيب لي ولكن بعد استخدام المرهم اصبح عندي اختلاف في فتحة العين يعني صرت احس والناس لاحظت عين اكبر من عين ؟؟؟ فما السبب وهل في امكانية انو ترجع زي أول أول لازم علاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عيسى حسين درادكه
طب عيون
بسم الله الرحمن الرحيم اوقفي الدواء لفترة سوف يعود كل شيء طبيعي ان شاء الله

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا عندى كان عندى إلتهاب شديد فى عينى اليمنى من حوالى ٣ شهور واستعمال مرهم تراميسين واستعمال اطهر بروزولين اليوم الجامد خف بس فى كوره فوق جفنى مغيره شكلى عملتلها كمدات ميه سخنه وبستعمل الاطره والمرهم ومفيش تحسن اعمل اه

icon 8 مايو 2020