انا عندى ارتخاء فى جفن العين ال قالى ان عضلة العين اليسرى مرتجعه وقالى

icon 23 مايو 2014
انا عندى ارتخاء فى جفن العين الدكتور قالى ان عضلة العين اليسرى مرتجعه وقالى ان بد العمليه ممكن العين اليمنى تتاثر بنسبه 25% ارجو المساعده هل اعمل العمليه ولالا ولو عملت العمليه الشكل مش هيكون طبيعى للعينين اليمنى واليسرى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عيسى حسين درادكه
طب عيون
بسم الله هذه تجميلية ولازم تعرفي نسبة النجاح اولا قبل العملية