انا عملت عملية الليزك من شهور وعيني كل فتره تورم من الجفون الي تحت وتل

icon 4 فبراير 2016
انا عملت عملية الليزك من 6 شهور وعيني كل فتره تورم من الجفون الي تحت وتلتهب وع طول جافه بستخدم قطرات لما بتجف بس بتوجعني اوي

إجابات الأطباء على السؤال

د. بشير خالد النجار
طب عيون
يجب ان يكون تواتر القطرات اكثر من ٤ مرات يمكن استخدام قطرات أو مراهم ذات تأثير أطول مثل ال optive او viscotears
الدكتور محمد صافي
طب عيون
يلزمكي كمية اكبر من قطرات الترطيب يومياً من ٣الى٥ مرات ولعدة أشهر بدون انقطاع

تعليقات الزائرين

زائر زائر

بعد العملية بفترة المنطقة فوق الحواجب بدت بالتورم او الانتفاخ البسيط

icon 24 مارس 2022
SALES RYD SALES RYD

عملت فمتوليزك من شهر ونص وعندى انتفاح تحت العيون والرؤية الليله ضعيفة بنسبة 50% مع انى بستخدم قطرات طرتيب يوميا من 5 الى 7 مرات وعندى مشكله في الرؤية البعيدة وبالذات في الليل والقيادة فى الظلام مستحيله ايه الحل

icon 17 يونيو 2023
Wafaa Alaa Wafaa Alaa

في وجع رهيب ف قرنية العين عاوزه قطرة كويسه عامله عملية ليزك من 9 شهزر مع العلم ان دايما ماسكه الفون بحكم شغلي

icon 19 يناير 2024