انا اخويا عنده التهاب شبكيه فى عينه اليمين هو هو كان بياخد حقن فى عينه

icon 13 أبريل 2015
انا اخويا عنده التهاب شبكيه فى عينه اليمين هو سنه13 سنه هو كان بياخد حقن فى عينه الالتهاب راح بس مبيشوف بيها هو ممكن يعمل عمليه ويشوف بيها وعين التانيه ممكن تتاثر بالالتهاب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد معتز العكاري
طب عيون
غالبا لدى اخيك التهاب شبكية ومشيمية ..تراجع الالتهاب وبقي نقص النظر بسبب ندبة التهابية او ضمور النسيج في الشبكية ..للاسف ليس له علاج ..نعم ممكن أن تصاب لذلك لا بد من مراجعة الطبيب المختص بشكل دوري ومنتظم ...وفورا اذا ما شكا من اي تبدلات في النظر في العين السليمة سواء نقص او ظلال او اجسام سابحة ....