احس عيني فيها سخونه وكمان احس انو عيني فيها الم يعني عين مرهقه ولو ذاكرت لفتره قصيره اتألم وحتي في الرؤيه العاديه عيني احس ما اقدر اشوف بيها واحس تشوش في الرؤيه حتي بلنظاره

icon 27 أكتوبر 2017
احس عيني فيها سخونه وكمان احس انو عيني فيها الم يعني عين مرهقه ولو ذاكرت لفتره قصيره اتألم وحتي في الرؤيه العاديه عيني احس ما اقدر اشوف بيها واحس تشوش في الرؤيه حتي بلنظاره

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد صافي
طب عيون
يلزمك اعادة الفحص لتغيير درجات النظارة