رجل مواليد ٥٤ الصحه بشكل ممتازه عندي سكر متوسط ومسيطر عليه بس فيه حاجه

icon 25 نوفمبر 2015
رجل مواليد ٥٤ الصحه بشكل عام ممتازه عندي سكر متوسط ومسيطر عليه بس فيه حاجه مش عارف سببها انه اذا عملت مجهود احس باصابع ايدي تورم ومقدرش اسكرها كامله وانتفاخ القدم لفتره محدوده

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ياسر العمري
جراحة العظام والمفاصل
ما تشعر به غالباً من مضاعفات السكري الشائعة جداً وهو اعتلال اللأعصاب الطرفية، عليك أن تحسن من نسبة السكر في الدم وتجعلها مثالية تحت إشراف مختص بالسكري وقد تستفيد من دواء Gabapentine ولكن تحت إشراف اختصاصي