دماغي بتتهز هزة بسيطة لما مبعملش حاجة او مبتحركش ولما ببتسم شفايفي اوخدودي تفضل تتحرك حركات لا ارادية وتتهز بطريقة ملحوظة وممكن اي عضلة ف جسمي تفضل تتهز انا 20 سنة

icon 20 مارس 2016
دماغي بتتهز هزة بسيطة لما مبعملش حاجة او مبتحركش ولما ببتسم شفايفي اوخدودي تفضل تتحرك حركات لا ارادية وتتهز بطريقة ملحوظة وممكن اي عضلة ف جسمي تفضل تتهز انا 20 سنة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
ينصح مراجعة اخصائي اعصاب ودماغ , لابد من الفحص السريري