دلوقتى انا كنت بعمل اشعه رنين على مفصل الفخد بس اتضح ان معنديش حاجه فا دكتور واستاذ الاشعه عملى رنين علي الحوض و اتضح اني عندي كيس مياه علي المبيض طبيعي بوحده قياس ٤x٤ فا هل الدكتور بتاعي دكتور عظام اما يشوف الاشعه الرنين ممكن يعرف انا virgin او not virgin؟

icon 28 يونيو 2019
دلوقتى انا كنت بعمل اشعه رنين على مفصل الفخد بس اتضح ان معنديش حاجه فا دكتور واستاذ الاشعه عملى رنين علي الحوض و اتضح اني عندي كيس مياه علي المبيض طبيعي بوحده قياس ٤x٤ فا هل الدكتور بتاعي دكتور عظام اما يشوف الاشعه الرنين ممكن يعرف انا virgin او not virgin؟

إجابات الأطباء على السؤال

معرفة العذرية من عدمه يكون بالفحص السريري وليس بأشعة الرنين ويقوم بهذا الفحص طبيب النساء وليس جراح العظام

الدكتور محمود زكريا الغريب
جراحة العظام والمفاصل

معرفة العذرية من عدمه يكون بالفحص السريري وليس بأشعة الرنين ويقوم بهذا الفحص طبيب النساء وليس جراح العظام