انا واعاني من التصاق في الفقرات L L والفقرات L L ودايما لدي التهاب شدي

icon 20 يناير 2015
انا عمري 40سنة واعاني من التصاق في الفقرات L3 L4 والفقرات L4 L5 ودايما لدي التهاب شديد والم وما يهدأ الا بمهدئ قوي احيان استخدم ابر ترامدول واحيانا لايهدأ الالم ماهو الحل وماهي الاسباب وماهي الرياضة الممكنة لهذه الحالة انا وزني 82 وطولي160 مشكورين

إجابات الأطباء على السؤال

البروفيسور فريح عوده ابوحسان
جراحة العظام والمفاصل
هذه الحالة بحاجة الى اجراء صور الرنين المغناطيسي للتأكد من سبب الالم ولا ينصح بتعاطي ابر ترامدول لانها تعتبر من المخدرات.
أخصائي علاج طبيعي سعيد يوسف العتيبي
علاج طبيعي
يرجى مراجعه قسم علاج طبيعي لعمل تمارين لتقويه عضلات العمود الفقري واجهزه تحفيز كهربائي لتخفيف الالم

تعليقات الزائرين

M M

انا عامله عمليه غضروف قطنيه عمري ٢١ سنه وعامله العمليه من سنه ودكتور كان قايلي عندي التصاقات ف العمود الفقري ودلوقتي بيجيلي وجع مش طبيعي ف منتصف ضهري فوق المنتصف شويه ومش عارفه ايه سببو من الالتصاقات ولا من اي وعندي كيس دهني ف ضهري بعيد شويه عن منتصف ضهر ممكن يكون سبب ولا لا

icon 9 ديسمبر 2021