الم شديد في عضلات الفخذ و خلف الركبة عندفرد الركبة خاصة عند رفع الكاحل

icon 29 ديسمبر 2020
اعاني من صعوبة في فرد الركبة بشكل مستقيم و الم عند فردها في الفخذ و خلف الركبة خاصة عند فردها مع رفع الكاحل يصبح كان شيء حيتمزع خلف الركبة هل اكمل ولا اوقف الاسترتشات

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد زكي عبد الهادي
جراحة العظام والمفاصل
في حالة عدم وجود انزلاق غضروفي قطني ؛ انصح باستكمال الاسترتشات و لكن بصورة تدريجية

تعليقات الزائرين

زائر زائر

لو سمحت انا لما بثني ركبتي بيبقي عادي مفيهاش الم لكن اما باجي بفردها بحس بالم وبحس كأن وتر مشدود كده ومكانه خلف الركبه وخلف الفخذ حضرتك تنصحني بأيه

icon 27 أكتوبر 2022