كنت بعمل حقن بلازما للهلات السوداء مجرد ماخلصت بصيت ف المراية لقيت تحت عيني الشمال مورم ولونه اسود اكني واخد بوكس والدكتور قال ضعف ف الشعيرات الدموية وبقالها 3ايام الحل؟

icon 23 أغسطس 2017
كنت بعمل حقن بلازما للهلات السوداء مجرد ماخلصت بصيت ف المراية لقيت تحت عيني الشمال مورم ولونه اسود اكني واخد بوكس والدكتور قال ضعف ف الشعيرات الدموية وبقالها 3ايام الحل؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علاء مصطفى
باطنية
كمادات مياه دافئة مع مضادات التورم كالألفينتيرن