علاج الامساك لمريض ضغط وسكري ه ارتفاع في الكيرياتنين بسرعة لو سمحتوووو

icon 13 يونيو 2015
علاج الامساك .. لمريض ضغط وسكري ولديه ارتفاع في الكيرياتنين بسرعة لو سمحتووووو

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور هشام الوكيل
الجهاز الهضمي والكبد
الامساك الحاد يمكن علاجه مؤقتا بالحقنة الشرجية أو لبوس الجلسرين .. و بعد ذلك يمكن زيارة الطبيب للفحص و التشخيص الصحيح و مكتابعة الامراض المزمنة الموجودة السكرى و الكلى ..