استشارة طبيه اني عمري ٣٠سنه ليست متزوجه

icon 5 يونيو 2020
اعاني من خروج دم مع خروجي في بعض الاحيان ووجود لحمه صغيره في فتحة المقعد والم عند الخروج

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد عبدالستار
باطنية
وجود نزيف بسيط مع الاخراج سواء مصاحب للاخراج او بعده مباشرة بيكون غالبا مع البواسير ووجود قطعة صغيرة عند الشرج يرجع البواسير.. وجود الالم بيكون مع الشرخ الشرجى او التهاب الشرج والبواسير على حد سواء. اولا ممنوع الامساك تماما. ثانيا نستكمل نفس العلاج ونضيف عليه بروكتوجليفنول لبوس مرتين يومين لمدة ٥ ايام مع حبوب دافلون ٥٠٠..كل ٨ ساعات بعد الاكل لنفس الفترة ثم المتابعة. اذا استمر وجود الدم والالم بعد فترة العلاج برجاء كشف جراحى.

تعليقات الزائرين

a a

انا لسه والده قيصرى بقالى ١٥ يوم ومن قيمه يومين وانا بعمل حمام براز كان ناشف شوية ولما نزل كان فيه وجع فى فتحه الشرج ولما جيت اعمل حمام النهاردة نزل دم من الفتحه ولاقيت حته لحمه صغيرة عند فتحه الشرج مع الم شديد اثناء الحمام

icon 14 يناير 2023