ومغفرته بنتي عمرها ٨ سنين وشعرها كتير كتير عما يتساقط وتعبت كتير معاها

icon 21 يوليو 2018
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته ومغفرته بنتي عمرها ٨ سنين وشعرها كتير كتير عما يتساقط وتعبت كتير معاها ارجو الحصول على حل لمشكلتي وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

لايمكن المساعدة عن بعد دون فحص الطفلة وتقييم نموها وتطورها ووضع الأملاح والمعادن في جسمها.

سلامتها

الدكتور خالد قريب
طب أطفال

لايمكن المساعدة عن بعد دون فحص الطفلة وتقييم نموها وتطورها ووضع الأملاح والمعادن في جسمها.

سلامتها