هل دواء مونتيل للحساسيه ممكن يسبب حركة لا اراديه للرضيع وقت النوم يعني زي النفضه لليد وبعدها الرجول او نقص كالسيوم ودال عمرها 8 شهور بتحبي وتجلس لكن وهي مسدوحه لسه بتحاول تجلس

icon 9 مايو 2019
هل دواء مونتيل للحساسيه ممكن يسبب حركة لا اراديه للرضيع وقت النوم يعني زي النفضه لليد وبعدها الرجول او نقص كالسيوم ودال عمرها 8 شهور بتحبي وتجلس لكن وهي مسدوحه لسه بتحاول تجلس

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد عبد الحميد اسعد
طوارىء
احد الاعراض الجانبيه الغير شائعة الحدوث