هل الطفل حديث الولاده ونازل انخفاض السكر وامه بها سكر هل يستمر مرض السكر معاه

icon 3 أغسطس 2015
هل الطفل حديث الولاده ونازل انخفاض السكر وامه بها سكر هل يستمر مرض السكر معاه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور هند السيد محمد
طب أطفال
لا مش شرط يجيلة سكر لانه امه عندها السكر بس لازم يحجز بالمحضن لمتابعة السكر اول ٢٤ضاعة وسبب نزوله بسكر منخفض نتيجة لعلاج الام اللي ماشية عليه بيوصل منه للجنين عن طريق الدم
الدكتور سعيد ابراهيم عبدالعزيز بدوى
طب أطفال
هذا الانخفاض فى مستوى السكر بالدم عند الطفل حديث الولادة يكون مؤقتا ولا يعنى ان الطفل سيصاب بمرض السكرى....