ماهو الوزن والطول الطبيعي لعمر طفل سبع سنوات حيث سوف يدخل في ال السابع

icon 12 مايو 2017
ماهو الوزن والطول الطبيعي لعمر طفل سبع سنوات حيث ابني سوف يدخل في السنه السابعه ووزنه17 كيلو فهل طبيعي ام لا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عماد يس سعد الدين
دماغ واعصاب
الوزن والطول يعتمدان علي اشياء كثيرة منها الجنس وطول الوالدين وغيرها ..عموما المعدل المتوسط لعمر سبع سنوات: الوزن 20-22 كجم والطول 118-120 سم تقريبا
الدكتور خالد قريب
طب أطفال
الوزن غير طبيعي.بحاجة لفحص طبي.سلامته

تعليقات الزائرين

A A

ابني سنه هيتم 7 سنوات خلال اسبوع و طوله 116 سم هل ده طبيعي ؟

icon 6 يناير 2022
Sozan Zakarya Sozan Zakarya

ابنى مواليد ١٦_١١_٢٠١٦ سنه سبع سنوات طوله ١١٢ سم ووزنه ١٨.٥كجم هل ده مناسب لسنه انا شايفه انه واقف عند الطول ده مش بيطول ..بحسه مش بيكبر

icon 12 يونيو 2023