جرعة الاوجمانتين المناسبه لطفل ١٥ كيلو

icon 12 يونيو 2021
ما هي جرعة اوجمانتين المناسبه من تركيز457/5 لطفله ٥سنوات وزنها ١٥ كيلو

إجابات الأطباء على السؤال

الجرعه ومده العلاج تتوقف علي  الاصابه ومكان الميكروب بمعني لو الاصابه بسيطه يكون الجرعه 30مجم لكل كيلوجرام لمده 5 ايام في حاله استخدام 457 تكون الجرعه 3سم كل 12 ساعه لمده خمس ايام في حاله الاصابه المتوسطه يحصل على 5سم كل 12 ساعه لمده اسبوع اما في حالة الاصابه الشديدة او المتكرره. او اصابات الجهاز البولي او التهابات الاذن الوسطي يحصل الطفل علي 7.5 سم كل 12 ساعه لمده عشره ايام .

طاقم الطبي

الجرعه ومده العلاج تتوقف علي  الاصابه ومكان الميكروب بمعني لو الاصابه بسيطه يكون الجرعه 30مجم لكل كيلوجرام لمده 5 ايام في حاله استخدام 457 تكون الجرعه 3سم كل 12 ساعه لمده خمس ايام في حاله الاصابه المتوسطه يحصل على 5سم كل 12 ساعه لمده اسبوع اما في حالة الاصابه الشديدة او المتكرره. او اصابات الجهاز البولي او التهابات الاذن الوسطي يحصل الطفل علي 7.5 سم كل 12 ساعه لمده عشره ايام .