لو سمحتم انا ابنى شهور و محتارة اديله فيدروب و لا اديله ديكال ب

icon 27 أكتوبر 2015
لو سمحتم انا ابنى 4 شهور و محتارة اديله فيدروب و لا اديله ديكال ب12

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور بدر رحيل الشمري
طب أطفال
اي واحد من الاثنين يفي بالغرض انشاءالله

تعليقات الزائرين

زائر زائر

السلام عليكم دكتور انا بنتي عندها 10شهور بديها فيدروب وديكال المفروض حاجه واحده ولا الاتنين

icon 25 يونيو 2020
Macce Malek Macce Malek

سلام عليكم أنا بنتي عمرها سنه يعطيهم فيدروب وجبتلها ديكال ب١٢ الاثنين مع بعض ولي مينفعش

icon 3 مايو 2023