لدي طفل عمره ٤ شهور لا يرضع ألا وهو نايم في بداية الامر ترك الرضاع الطبيعية وبعدها الرضاعه الصناعية واصبح لا يرضع ألا وهو نايم ولا يوجد لديه اي مشاكل في التنفس او التهاب

icon 12 يونيو 2015
لدي طفل عمره ٤ شهور لا يرضع ألا وهو نايم في بداية الامر ترك الرضاع الطبيعية وبعدها الرضاعه الصناعية واصبح لا يرضع ألا وهو نايم ولا يوجد لديه اي مشاكل في التنفس او التهاب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمر حمدان
طب أطفال
مع مراعاة الوضع المناسب و المراقبه وعدم حصول شرقه او استفراغ مزعج وجود تحسن في الوز ن- لا خطوره

تعليقات الزائرين

زائر زائر

بنتي نفس النظام عمرها ٣ شهور ومابقتش ترضع غير وهي نايمة ولو جربت ارضعها صاحية تفضل تعيط وتصوت اتشخصت ارتجاع صامت بس خدت ادوية وحليب صناعي للارتجاع ومفيش نتيجة هل ممكن يكون في سبب تاني؟

icon 17 أغسطس 2023