تطعيم الدرن للاطفال حديثة الولادة

icon 12 يوليو 2020
كنت محتاجة اعرف لو طفل ماخدش تطعيم الدرن اول ما اتولد وحاليا عنده 3 شهور ممكن ياخده ولا لا و ايه اخر ميعاد لتأخير الجرعة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد محمود يونس
طب أطفال
يجب اخذ التطعيم فوراً

تعليقات الزائرين

مصطفى سامي مصطفى سامي

ابنى لم يأخذ تطعيم الدرن ولما سألنا الطبيب قال الوقت فات اصبروا عليه لما يدخل المدرسة ياخده وهو الآن في المدرسة داخل تانيه ابتدائي ولم يأتى تطعيم الدرن للمدرسة حتى الآن وللعلم اصيب بمرض السكر النوع الأول من عمر خمس سنوات فماذا نفعل؟

icon 18 يوليو 2022