الانيميا

icon 25 أغسطس 2020
عندي اخي ١٢سنه عندو انميا وديدان فالمعده والانميا مسببالوا حساسيه فعنيه وجسموا رفيع جدا اي العلاج المطلوب ياخدوا ..ارجوا الافاده وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

العلاج يحدد على حسب نوع الديدان ،والانيميا تحتاح لعلاج حديد ، ويجب غسل الايدي قبل الاكل ، وبعد قضاء الحاجه ، وغسل الفواكهه والخضروات جيدا

د. رضوى خيري عوض
طب أطفال

العلاج يحدد على حسب نوع الديدان ،والانيميا تحتاح لعلاج حديد ، ويجب غسل الايدي قبل الاكل ، وبعد قضاء الحاجه ، وغسل الفواكهه والخضروات جيدا

د. امال ادريس
طب أطفال
ممكن تعمل التحاليل اللي حاطلبها منك وتبعتها لي CBC. —stool test خليه ياخد zental tab. حبتين مره واحده وبعد اسبوعين يكرر العلبه