ابني عنده 4 سنين كان عنده لحمية من حوالي سنتين والحمد لله اتعالج منها بإستخدام الادوية بس بعدها بحوالي سنة رجعت الاعراض تاني ايه العلاج اللي امشي عليه وهل بخاخ نازونكس مفيد؟

icon 22 مارس 2019
ابني عنده 4 سنين كان عنده لحمية من حوالي سنتين والحمد لله اتعالج منها بإستخدام الادوية بس بعدها بحوالي سنة رجعت الاعراض تاني ايه العلاج اللي امشي عليه وهل بخاخ نازونكس مفيد؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور تاج البحر
طب أطفال
استخدمي بخاخه فيزيومير مرتين باليوم