السلام عليكم اتمنى منكم الرد عملت تحليل cpk لطفلة بعمر شهر

icon 7 ديسمبر 2021
عملت تحليلcpk لطفل بعمر شهر واحد وكانت النتيجة مرتفعة فهل يتم أخذ النتيجة بعين الاعتبار بهذا العمر أم أن الأطفال بهذا العمر تكون نتيجة الانزيمات غير مستقرة وتتراوح بين الارتفاع والانخفاض والطبيعة

إجابات الأطباء على السؤال

د. هشام علي
طب أطفال
السلام عليكم  ليه عملتي تحليل cpkايه الاعراض الموجودة عند طفلك علشان تعملي التحليل عامة ممكن يبقي لحد ٢٥٠ ويبقي طبيعي لكن لازم اعرف ايه الاعراض الموجودة علشان نقدر نحدد هل له علاقة بالموضوع ولا لاابعتيلي تاني وبالتفصيل