عمرها وشهور ولكني الاحظ تقوس في رجلها مع العلم انها بتاخد هاي كال فورت

icon 28 أبريل 2015
طفلتي عمرها سنه و5شهور ولكني الاحظ تقوس في رجلها مع العلم انها بتاخد هاي كال فورت وتشرب لبن بلدي صبح وبالليل هل هذا مقياس لوجود مشكله لقدر الله

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمر حمدان
طب أطفال
لامشكله انشاء الله-المهم ا اصحه عموما جيده - مجرد الشمس الغير حاره تساعد- الادويه الكثيره بدون سبب مرضي لا داعي لهل= التغذيه والحليب واللبن كافي-ستتحسن انشاءالله