سبب وجود كتلتين خلف اذن الرضيع

icon 23 مايو 2020
ابني عمره ٤ شهور ظهر عنده كتلتين خلف الاذن اليمني واحده خلف الاذن مباشره بحجم حبه الفول والآخر صغيره جدا وعندما اضغط عليهما يتحركو ولم يشعر بألم

الملفات المرفقة:

c32fcb35-7a54-4f26-b32a-b410a3d93730

إجابات الأطباء على السؤال

د. نانسي حسن
طب أطفال
التهاب بسيط بالغدد الليمفاوية طبيعي في هذا العمر مدام مبتزدش في الحجم او الالم او اللون

تعليقات الزائرين

زائر زائر

بنتي عمرها سنة ونص وظهر لها كتلة حمرا في رقبتها

icon 12 يناير 2023
H H

بنتي سنتين و ٩ شهور ظهرت لها كتلة بسيطة جدا ورا الاذن مباشرة بس مفيش الم ممكن اعرف علاجها

icon 31 أغسطس 2023