ابني عمره شهرين وكل مايرضع مني يبكي بكاء شديد

icon 19 مايو 2020
ابني عمره شهرين يبكي بكاء شديد لما يرضع مني منذ ولادته على هاذا الحال كل مايمسك الثدي يرضع قليل ويرجع يبكي وكمان بعد كل رضعه بيرجع.. لما اعطيه الببرونه مايبكي وما يتضايق يشرب طبيعي!!

إجابات الأطباء على السؤال

د. نانسي حسن
طب أطفال
محتاج لفحص سريري للاطمئنان علي حالة القلب و الجهار الهضمي، الافضل تتوجهي لفحص في اقرب وقت

تعليقات الزائرين

زائر زائر

ابنى يرضع صناعى يبكى عندما يرضع رغم جوعه يرضع ثوانى ثم يرجع يبكى مره ثانيه .

icon 4 يوليو 2021