سبب حبوب تحتوي على ماء

icon 4 ديسمبر 2021
طفلي عمره 3سنوات عنده ارتفاع حرارة 40 درجة و حبوب من حويصيلات مائية في فروة الرأس و بطن وعنق ماسبب وكيف علاجه

إجابات الأطباء على السؤال

ممكن كمان ياخد علاج مضاد للفيروسات مثل  زوفيراكس 2.5سم كل 6ساعات مع كلامين لوشن دهان للجسم علشان الحكه اخواته ممكن ياخدوا زوفيراكس لو ما خدوش العدوي قبل كده

د. هشام علي
طب أطفال

ممكن كمان ياخد علاج مضاد للفيروسات مثل  زوفيراكس 2.5سم كل 6ساعات مع كلامين لوشن دهان للجسم علشان الحكه اخواته ممكن ياخدوا زوفيراكس لو ما خدوش العدوي قبل كده

الدكتور يونس شناعة
طب أطفال
يظهر انه مصاب بجدري الماء(العنچز) الذي لا علاج له سوى النظافة بالاستحمام اليومي وتقليم اظافر اليدين لمنع الحك العميق واستعمال أي علاج مضاد للحساسية للتخفيف من الرغبة في الهرش وحك الجلد هذا بالاضافة الى خافض حرارة