عمرة شهرين و يومين بيرضع رضاعة طبيعية كان قبل بيتبرز من مرة في اليوم ا

icon 17 يوليو 2016
ابني عمرة شهرين و يومين بيرضع رضاعة طبيعية كان قبل بيتبرز اكثر من مرة في اليوم اما الان ما بيتبرز الا كل اربعة او خمسة ايام برازة رخو القوام وعنده غازات كثيرة وريحتها مش حلوة

إجابات الأطباء على السؤال

د. امال ادريس
طب أطفال
اولا : اعملي له تحليل براز ثانيا: اهتمي باكلك فكل ماتاكليه يؤثر علي الطفل ثم اعرضيه علي طبيب اطفال
الدكتور اسلام عبد الوهاب
طب أطفال
هل يوجد قىء و هل فى زيادة فى الوزن

تعليقات الزائرين

زائر زائر

ابنى عنده شهرين و20 كان بيعمل براز كذا مرة فى اليوم دلوقت مرة كل يومين او تلاته وبيرضع 10دقايق من ثدى هادى وبيعدين يعيط ويقطع ف نفسه ممكن اعرف السبب

icon 23 أغسطس 2022
A A

بنتي عمرها شهرين ونص ومش بتعمل حمام براز الا كل تلت ايام او اربعه وبتعمل حمام بول عادي وبتطلع ريح عادي والبراز اللي بتعمله لونه اصفر ورخو مع العلم انها بتاخد ساميثكون واكوا و جاست ريج نقط فهل دا طبيعي

icon 27 مارس 2023