استشاره طبيه للاطفال

icon 26 أغسطس 2020
طفلي يعاني من الم ف البطن مع كل رضعه مع العلم انه يرضع رضاعه طبيعيه

إجابات الأطباء على السؤال

د. امال ادريس
طب أطفال
ممكن يكون بيبلع هواء مع الرضاعه وده بيسبب له مغص حاولي تظبطي وضعه علي صدرك وان يكون فمه قافل علي صدرك لعدم دخول الهواء وممكن تكوني بتاكلي اكل بيسبب له غازات خللي بالك من اكلك واخيرا اعطيه dentinox نص معلقه صغيره بعد الرضعه لامتصاص الغازات بعد ما تقرعيه بالخبط علي ظهره بعد الرضعه