طفل يعاني من مرض sepsis ايه هي المعدلات التحليليه المرتفعه اللي ممكن تاكدلي دا مقدار الارتفاع اللي ممكن يتشخص عليه .. وتكرما اعطاء مثال لتحاليل ونتائج

icon 3 أكتوبر 2017
طفل يعاني من مرض sepsis ايه هي المعدلات التحليليه المرتفعه اللي ممكن تاكدلي دا مقدار الارتفاع اللي ممكن يتشخص عليه .. وتكرما اعطاء مثال لتحاليل ونتائج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمر الصبح
طب أطفال
الانتان بالدم يثبت بزرع الدم ولكن يشار اليه بتحليل دم كامل وبروتين ارتكاسي وسرعة تثفل.