دكتور اطفااال للضروره

icon 25 يونيو 2021
طفل رضيع عمرو15 يوما بيرجع بعد كل رضعه لبن او اعشاب بلغم بكميه وعياط ب استمرار وبياخد علاج للمغص ومكمل غذائي ومافيش اي نتيجه

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
حضرتك طفل عمره 15 يوم لا ياخد مكمل غذائي ولا اعشاب كل دي حاجات غير مناسبة لسنه فقط الان الرضاعه سواء طبيعي او صناعي وحتي لا يكون هناك ترجيع قللي حجم الرضعه واكثري من عدد الرضعات لازم تكريع الطفل بعد كل رضعه لازم حلمه الثدي وما حولها تكون في فم الطفل الطفل حتي لا يرضع هواء مع الحليب لابد من تنويم الطفل علي بطنه 15 دقيقة بعد كل رضعه . هناك ادويه خاصة بالغازات و الترجيع للاطفال في سن ابنك . ولو اتبعتي تعليمات الرضاعه الصحبحه لن يحتاج إلى اي دواء. مع تمنياتي لك ولطفلك بموفور الصحة والسلامة