التطعيم ضد فيروس الروتا للاطفال في سن ٥ شهور

icon 13 مايو 2020
طفلي سنه ٥ شهور و لم يأخذ تطعيم الروتا من قبل و اود ان يتم تطعيمه ضده فما هي الطريقة المناسبة ؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. اماني احمد
طب أطفال
يتم تطعيم روتاريكس جرعتين مره حاليا ومره بعد شهربن واي تاخير عن ذلك لن يصلح اخذ الاطعيم

تعليقات الزائرين

زائر زائر

ابني ٣ شهور و نصف لسه مخدش تطعيم الروتا و المكورات هل ينفع ياخدهم دلوقت و لو ينفع هل ممكن ياخد الاتنين ف نفس اليوم؟ و المفروض الفتصل بينهم و بين تطعيم الاربع شهور يكون اد ايه؟

icon 12 أكتوبر 2023