رزقني مولودا اليوم ولا اريد تطعيمه اطلاقا في اي مؤسسات حكوميه هل ممكن

icon 1 يونيو 2017
رزقني الله مولودا اليوم --ولا اريد تطعيمه اطلاقا في اي مؤسسات حكوميه هل ممكن دكتور الاطفال هو اللي يطعمه ولا لازم مستشفيات حكوميه او ووحدات صحيه حكوميه ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رامي احمد فؤاد
طب أطفال
أهلا بحضرتك زى ماهوا موضح ان حضرتك من مصر يمكنك تطعيم طفلك فى مركز المصل واللقاح (فاكسيرا) يوجد التطعيمات الأساسية والإضافية