حديت الولاده وحدت معاه نزيف في الدماغ بسبب نقص الاكسجين سبب في ضعف في

icon 17 مايو 2017
طفلي حديت الولاده وحدت معاه نزيف في الدماغ بسبب نقص الأكسجين سبب في ضعف في الرضاعة ورخو عام ماذا افعل له .

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رامي احمد فؤاد
طب أطفال
أهلا بحضرتك يجب متابعة الطفل لدى طبيب مخ وأعصاب ووضع خطة علاجية حسب حالة الطفل

تعليقات الزائرين

إيمان خالد إيمان خالد

بنتى عندها 6ابام وعندها نقص اكسجين فى المخ ونزيف فى المخ ومكروب فى الدم هل ممكن تتعالج ؟ وهل ده مش هيسيب لها اعاقه بعد كده؟

icon 8 يناير 2023