حساسيه حليب البقر والماعز للرضع

icon 13 مارس 2021
ابني جت له حساسيه من حليب نان غيرنا الحليب الى هيروبيبي بس للاسف غير مناسب لابني والحين حليب كبريتا ورجعت الحساسيه في صدر واليدين مالحل الله يعين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور بدر رحيل الشمري
طب أطفال
ممكن يأخذ حليب الصويا وتختفي الحساسية مع العمر في بعض الاطفال بعمر السنة واطفال ممكن لغاية السنتين

تعليقات الزائرين

Jana Zyad Jana Zyad

ابني عنده حساسية بروتين حيواني وكان بيستخدم بيدياميل HA ودلوقتي هيرو بيبي FEH وعلي طول عنده انتفاخ وتعبان وعياط مستمر وبياخد الرضعه بيرجع بعدها علي طول مفيش رضعه بتفضل في معدته وعنده اسهال

icon 9 مارس 2023
Huda Eid Huda Eid

سلام عليكم بنتي عمرها 6شهور عندها حساسيه اكزيما وغير الدكتور حليبها من نان 2 الي نان2حق الحساسيه ونقص وزنها هل هاذا الشي طبيعي وزنها قبل 6،78 الان 6،36

icon 11 مارس 2023