بنتي عندها شهرين وبتتوجع وال ه كانت كتبالي علي دواء سيميثيكون عند اللز

icon 22 يونيو 2018
بنتي عندها شهرين وبتتوجع والدكتوره كانت كتبالي علي دواء سيميثيكون عند اللزوم وبنتي كانت رضعه وادتهولها وقشطت كده الدواء وصلها ولا لا وهل من الممكن أخذه مره تانيه في نفس الوقت

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سمير مرجي
طب أطفال
دواء السيميثيكون قد يفيد في حالات الانتفاخ ولا يمتص من القناة الهضميه ولا ضرر اذا اعطي لها الجرعه بعد الاقياء