بنتي عندها شحنات من عمر 3شهور واخدت دوا والحمدلله ما رجعتلها التشنجات وهلا عمر 11شهر ممكن اوقف الدوا

icon 17 فبراير 2019
بنتي عندها شحنات من عمر 3شهور واخدت دوا والحمدلله ما رجعتلها التشنجات وهلا عمر 11شهر ممكن اوقف الدوا

إجابات الأطباء على السؤال

د. حمدى ابوخضرة
طب أطفال
توقيف دواء الأعصاب لازم يتم بمعرفة دكتور اعصاب الأطفال اللى كاتب لها العلاج، لأن علاج الأعصاب لا يوقف مرة واحدة لكن لازم يوقف بالتدريج