بنتي 3 سنين ونص تتبرز بعد كل وجبه ووزنها 16 وطولها 93 سم هل دا طبيعي ووزنها مناسب لطولها هي مش ببتزيد ف الوزن بقالها فترة وكثيرة الحركة

icon 23 مارس 2019
بنتي 3 سنين ونص تتبرز بعد كل وجبه ووزنها 16 وطولها 93 سم هل دا طبيعي ووزنها مناسب لطولها هي مش ببتزيد ف الوزن بقالها فترة وكثيرة الحركة

إجابات الأطباء على السؤال

د. حمدى ابوخضرة
طب أطفال
بالنسبة للطول والوزن مناسب للسن، لكن موضوع التبرز بعد كل وجبة سوء هضم، وتاخد حاجة لانتظام الحمام، مثل جاست ريج شراب ملعقة ٥سم ٣مرات يوميا