بنتى حديثه الولاده ال كان كاتبلها على اتروفين لانفها اتحطت نقطه بالغلط

icon 8 يناير 2015
بنتى حديثه الولاده الدكتور كان كاتبلها على اتروفين لانفها اتحطت نقطه بالغلط فى عينها ايه الاضرار و ايه الاسعافات اللى ممكن اعملها ضروري ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نبيل الفرارجة
طب أطفال
لا داعي للقلق ولكن يجب الانتباه في المرات القادمة
الدكتور عارف نجدت قواس
طب أطفال
لاتحتاج الى شي فقط اغسليها بالماء ولكن قطرة اتروفين غير محبزة عند حديث الولادة والافضل قطرة السيروم الملحي